Hoogeveen – Het zeer succesvol concept Back Home, wat in binnen een buitenland volle zalen, trekt komt Zaterdag 26 november naar MAXX sports en events te Hoogeveen.maxxlogo

Back Home is een disco revival reünie party waar de populaire dj’s uit de jaren 80 uit Hoogeveen weer achter de draaitafel staan aangevuld met 2 dj’s van het vaste Back Hometeam die in de jaren 80 ook zeer populair waren. In de zaal wordt het een groot feest, want het wordt een reünie van de oude (Hoogeveense) dj’s maar natuurlijk ook van de bezoekers.

Herken jij dit:
Wat is er terecht gekomen van je oude(school) vriendje of vriendinnetje? Een leuk en gezellig weerzien van oude bekenden en vriendschappen. BACK HOME is daarvoor een superleuk evenement met als kenmerk dat de zaal niet volgepropt wordt. Wij bieden je de ruimte om je oude vrienden en vriendinnen weer te vinden en lekker dansen op de verlichte dansvloer op de muziek van vroeger.

Er zijn inmiddels al 3 dj’s geboekt uit de omgeving. Deze staan nu al in de startblokken er een geweldig feest van te maken. Houd de komende tijd goed de promotie en Facebookpagina in de gaten en reserveer zaterdag 26 november in je agenda. Herinneringen ophalen en genieten van de sfeer van weleer met; de oude lichteffecten, spiegelbollen, verlichte dansvloer en nog veel meer uit die tijd, dat is BACK HOME!

Kijk alvast in jouw kledingkast of je nog een outfit uit die tijd hebt. Vier samen met vrienden, vriendinnen en herinneringen BACK HOME. Om het laatste nieuws en updates te volgen ga je naar onze BACKHOME Hoogeveen pagina op Facebook. Tot 26 november in Maxx Sports and Events, Terpweg 1 Hoogeveen.

Door Henk Boer

Geef een reactie