ASSEN – Het TT Instituut van Drenthe College gaat samenwerken met het Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT). Daarvoor hebben directeur Hennie Lentink (CRT) en opleidingsmanager Dick Huisman (TT Instituut) onlangs een samenwerkings-overeenkomst getekend.

foto: Drenthe College ©

De samenwerking houdt in dat het CRT studenten inzet bij het verrichten van onderhoud aan instructiemotoren. Dat doen zij op de werkplaats van het TT Instituut.

In totaal gaat het om veertien motoren, waarmee de studenten aan de slag mogen om praktijkervaring op te doen. De docent motorfietstechniek van Drenthe College coördineert het onderhoud. De studenten maken zelf een inventarisatie van de werkzaamheden, die door beide partijen per motor wordt goedgekeurd, voordat de studenten ermee aan de slag kunnen.

CRT verzorgt de eindcontrole van de instructiemotors om te bepalen of de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. CRT Holland is dé aanbieder van Circuit Rijvaardigheid Trainingen op het TT-Circuit Assen. Onder begeleiding van ervaren CRT-instructeurs kunnen motorrijders kennismaken met het rijden op het bekende circuit.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


%d bloggers liken dit: