Vijf studenten TT Instituut naar woestijnrally
Hoogeveen – Een jongensdroom komt uit voor vijf studenten aan het TT-instituut van Drenthe College. Gisteren (31 januari) kregen de gelukkigen te horen, dat ze zijn geselecteerd om van 14 tot en met 22 april van dit jaar mee te mogen doen aan de Morocco Desert Challenge.

De deelnemers zijn: Julian Hendriks (motor en aandrijflijn); Gijs van der Veen (organisatie service truck); Jasper Gerding (media en pr); Tomek Cywinsky (onderstel); Randy van Hoorn (navigator); Mark Bouwman (docent/begeleider); Chris Lanting (coureur/begeleider) en Rinus Peeks (chauffeur service truck/begeleider).

Aan de bekendmaking gingen 22 weken van hard werken vooraf. De spanning liep hoog op tot het moment, dat de namen vanmiddag werden onthuld via stickers op de rallywagen.

Dertien studenten maakten kans op deelname, maar er konden er slechts vijf mee. Ze moesten een motivatie inleveren – met zelfreflectie – en daarin uitleggen waarom ze mee wilden naar Marokko. De docenten namen ook de inzet van de afgelopen weken en het eindgesprek mee in hun besluitvorming. Zij noemen dat ‘een van de zwaarste taken van dit project!’

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: