Evenementen

Drenthe plat vrijdag 16 november in Hoogeveen

HOOGEVEEN – De vakantieperiode ligt alweer een flinke tijd achter ons en ondertussen is de R in de maand. Dat betekend dat het nieuwe theaterseizoen weer volop in gang is. Ook Theater De Tamboer is begonnen aan een nieuwe en spannende periode boordevol prachtige activiteiten, waar het publiek kan genieten van een heerlijke avond uit.

En De Tamboer komt nu pas echt goed op stoom. Want Vrijdag 16 november staat in het teken van de Drentse humor. Dan komt namelijk het succesvolle gezelschap Drenthe Plat naar Hoogeveen voor een heerlijke avond Drentse humor op z`n best.

Lachen is gezond zegt het spreekwoord en die wijsheid brengt Drenthe Plat al jarenlang in praktijk. Met keigoede conferences en prachtige liedjes verkreeg het gezelschap naam en faam op de Noord- Nederlandse podia. Met een avondvullend programma houdt de groep de bezoekers op het puntje van de stoel. Want de Drentse humor staat niet voor niets bekend als de leukste streekhumor van ons land. De avondvullende voorstellingen van Drenthe Plat hebben daarbij ook nog eens een grote grapdichtheid.

foto www.drentheplat.com ©

En dat betekent: Heerlijk lachen de hele avond lang. En of het nou Mans Oet Drenthe is die verhaalt over zijn avonturen in Den Haag of dat het nou Aaltje en Trijntje zijn die weer de nodige problemen met hun “kerels” hebben:

De Drentse humor zorgt altijd weer voor nieuwe lachsalvo`s. Ook op muzikaal gebied staan de twee mannen en twee vrouwen van Drenthe Plat hun mannetje. Ze beheersen alle vier diverse instrumenten tot in de perfectie. De heerlijke liedjes in het programma worden dan ook allemaal live begeleid. Daarom staat een ding nu al vast: wie zin heeft in een oergezellig en onvergetelijk avondje uit is bij Drenthe Plat aan het goede adres.

Vrijdag 16 November komt Drenthe Plat naar Theater De Tamboer, Hoofdstraat 17, Hoogeveen, telefoon 0528 280180. De entreekaarten voor deze onvergetelijke avond uit zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa. Aanvangstijd van de voorstelling is 20.00 uur. Haast U met de aankoop van Uw kaartjes want de belangstelling is groot. Kijk voor meer informatie op: www.drentheplat.com

Geef een reactie