Hoogeveen – 31 mei, Op de atletiekbaan van HAC 63’ werden vanavond dikke bossen bloemen uitgedeeld. Aan Lamko Hulzebos, Harm Jan Martens en Henry Rutgers hebben meegedaan aan het EK Cross (estafette) in Monte Cardo in Portugal.

huldiging-estafette-mannen-ek-portugal (03)-1

En daarbij de tweede plaats behaald en een zilveren medaille in de wacht gesleept. Wethouder Steenbergen van sportzaken was hier aanwezig de heren namens de gemeente feliciteren met deze fantastische prestatie.  De wethouder liet wel weten, dat later er op het gemeentehuis er nog een de huldiging zou zijn.

huldiging-estafette-mannen-ek-portugal (13)-1
En na afloop even gebak met een drankje

Bijzonder is dat deze drie lopers van een en dezelfde vereniging zijn die deze medaille voor Nederland hebben gewonnen. Deze drie lopers Harm Jan Henry en Lamko mogen dan ook erg trots zijn op wat ze hebben bereikt in Portugal. en met de zelfde trainer  Gerrit Voortman.huldiging-estafette-mannen-ek-portugal (08)-1 huldiging-estafette-mannen-ek-portugal (09)-1 huldiging-estafette-mannen-ek-portugal (10)-1 huldiging-estafette-mannen-ek-portugal (11)-1 huldiging-estafette-mannen-ek-portugal (12)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie