kerkelijk

Ds. André Heiner presenteert tweede boekje

ELIM – Ds. Heiner zal op tweede Paasdag een boekpresentatie geven van zijn tweede boekje dat dan net uit zal zijn. Het is een zeer interessant boekje wat omschrijft wat het met je doet als je bijna je hele leven in een pastorie hebt gewoond. Van een Gereformeerd jongetje tot aan je emeritaat als dominee of te wel je pensionering.

Foto: Peter Aalders

Gekreukeld, wat stoffig of wereldvreemd? Gefrustreerd of ‘vrij’ gebleven? Opgroeien in de jaren vijftig van de vorige eeuw, studententijd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam vlak na de ‘revolutie’ van 1968 in Parijs. Bijna veertig jaar predikant, van 1976 tot 2016. Je leerweg, je teleurstellingen, je theologie, je geloof.

De duizenden ontmoetingen, gesprekken, studie en preken: een kroniek van ‘klein’ geloven met een knipoog naar “geloven is een kunst”. Een autobiografisch boekje over een wonderlijk beRoep. André Heiner is ook schrijver van “Zeepbellen en regenboog” 2009: kleine verhalen bij de bijbel voor jonge kinderen. De Illustraties zijn van Loes Heiner. De boekpresentatie is op 2e paasdag 2 april 2018 om 14:00 uur in de Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat 23 in Elim. Het boekje is tijden deze presentatie te kopen.

Het is ook mogelijk om via voor inschrijving het boekje aan te schaffen. Natuurlijk is dat iets goedkoper ook al is de prijs heel redelijk. Voor informatie of voorinschrijving kunt u mailen met: apheiner@home.nl Het hier beschreven boekje is ook in de boekhandel van C. Pet verkrijgbaar.

Peter Aalders