Dutch Medical Event Service-1

Hoogeveen – Per 1 mei 2015 wordt Drenthe weer een stukje veiliger met de komst van Dutch Medical Event Service (DMES), wij zijn een organisatie die de eerstehulpverlening verzorgen bij kleine en grote evenementen, zowel binnen Hoogeveen als in de rest van Nederland!

Wij zijn enthousiaste jonge mensen met een passie voor de eerstehulpverlening in de breedste zin. DMES levert kwalitatieve, hoogwaardige en professionele medische ondersteuning tijdens evenementen, hiervoor hebben wij EHBO-ers, First Responders, Verpleegkundigen en Artsen tot onze beschikking, ook kunnen we door de samenwerking met vaste partners zelfs beschikken over beveiligers en bodyguards.

Wij staan op diverse evenementen zoals: wielerronden, sporttoernooien, wandelvierdaagsen, (pop-)concerten, festivals, etc. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om u te adviseren omtrent de veiligheidsaspecten bij evenementen, hiervoor hebben wij een veiligheidskundige in dienst. Op verzoek van uw organisatie kan de veiligheidskundige een risico inventarisatie maken voor uw evenement of mee kijken met de veiligheidsdraaiboeken en calamiteitenplannen van uw organisatie en hierover een rapport opstellen en een daarbij behorend plan van aanpak. Dit is niet alleen van toepassing op evenementen maar ook voor uw bedrijf.

Naast al deze aspecten bieden wij tevens opleidingen aan, een volledig verzorgde EHBO cursus, reanimatie en AED cursussen en geven wij diverse workshops. Kortom, bij DMES houden wij voor u de vinger aan de pols!
www.dutchmedicaleventservice.nl

Door Henk Boer

Geef een reactie