Hoogeveen – Op 30 januari speelt de Asser toneelgroep E POI haar voorstelling Oost West in Het Podium te Hoogeveen.  Oost West is het nieuwe stuk van de toneelgroep. In Oost West komt het gespannen huwelijk van Johnny en Conny nog meer onder druk te staan door de komst van een Oekraïnse familie.

Op de vlucht voor de troebelen in hun land en op zoek naar een beetje geluk komen ze hier in dit land van groene vierkantjes. De muziektherapeute van Conny probeert de culturele verschillen tussen de mensen met een lach en een dans te vereffenen. Want je kunt gelukkig worden van Ilse de Lange en Dolly Parton, maar ook van Mahler of Verdi. Een zwaar onderwerp? Toch niet, want het wordt licht geserveerd op een bedje van muziek met een garnering van humor, met bekende E POI-spelers maar ook met frisse nieuwe gezichten op de kaart. Zoals u van ons gewend bent, gieten wij dit spektakel in een verrassende vorm; een prikkeling voor al uw zintuigen, een belevenis. Wij spelen in Zeyen, in Veenhuizen, in Hoogeveen en Vries en Anloo en op het prachtige podium van Van Slag in Borger: deo volente, insj’allah, ijs en weder dienende. Kijk op www.epoi.org voor alle data en de aanvangstijden. Hier kunt u reserveren voor een avond vol vermaak en ontroering.

Wie?
Toneelgroep E POI: Ans de Jong, Riki de Vlieg, Gieneke Krabben, Luuk Woldman, Willem de Vries, Dick Hovius, Albert Weemstra, Grietje Vording, Ellen van Bree, Rita Luiken en Harjan Kalsbeek. (spel) Leny Hamminga, Ans de Jong, regie. Barbara de Jong, danscoach.

Door Henk Boer

Geef een reactie