Hoogeveen – Op woensdagochtend 10 december jongsleden. werd er voor de tweede keer een activiteit georganiseerd voor en door de Eigen Wijze Vrouwen. Zo’n 20 vrouwen uit Hoogeveen kwamen af op de koffieochtend voor alleenstaande vrouwen en moeders. Dit keer stonden er twee workshops op het programma: ‘Kansen in Communicatie’ en ‘Kerstversiering maken van schapenwol’.

De ochtend werd georganiseerd door drie alleenstaande moeders. Zij krijgen ondersteuning vanuit de Stichting Welzijnswerk. Het doel van de activiteiten voor Eigenwijze Vrouwen is om vrouwen in soortgelijke situaties met elkaar in contact te brengen. Uit reacties van één van de deelnemers is dit ook deze keer weer gelukt: “Ik vond het een goed verzorgd en georganiseerde ochtend. Het is gezellig om andere alleenstaande moeders en vrouwen op een ontspannende manier te ontmoeten.”

Voor 20015 staat er o.a. workshops ‘klussen in huis’, stijladvies en een kledingruilbeurs op het programma. Voor meer informatie www.eigenwijzevrouwenhooogeveen.nl. De activiteiten staan in het teken van ontmoeting, ontspanning en informatie.

Door Henk Boer

Geef een reactie