Echtpaar de Vries viert zestig jaar trouw aan elkaar.

HOOGEVEEN – 30 September, Het echtpaar de vries viert vandaag hun 60-jarige huwelijksjubileum. Wethouder Jacob van der Heide bracht namens het college van burgemeester en wethouders de felicitaties over aan het bruidspaar.

Het echtpaar hebben elkaar leren kennen op de Hoofdstraat in Hoogeveen. Na 3 jaar verkering zijn ze op 30 september 1959 getrouwd. Hun eerste woning was een zelfgebouwde salonwagen, deze stond op het erf van familie die woonde op het oude krakeel.

De heer de Vries heeft bij verschillende bouwbedrijven gewerkt als timmerman. Sinds 1968 is Albert werkzaam geweest bij de “GSW” in Hoogeveen (Gemeentelijke Sociale Werkvoorziening) als werkleider bij de afbraak, later bij de opbouw en heeft hier bijna 25 jaar gewerkt. In september 1991 is de heer de Vries met vervroegd pensioen gegaan. Vrouw de Vries heeft nog enkele jaren bij Philips gewerkt.

Beiden zijn tegenwoordig nog regelmatig te vinden in diverse kringloopwinkels en op rommelmarkten om van hun gezamenlijke hobby te genieten.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: