HOOGEVEEN – Vandaag bracht wethouder Erwin Slomp zijn eerste bezoek als wethouder aan een 60-jarig bruidspaar. Dat zijn de leuke dingen van het wethouderschap. Willem en Klaasje van Leeuwen-de Jonge waren de gelukkigen.  Ze zijn alle twee nu 82 jaar.

Ze hadden elkaar al wel vaker gezien. Nu zagen ze elkaar op een avond op de Hoofdstraat. Klaasje moest naar muziekles en Willem fietste daar ook en toen zijn ze samen wat gaan fietsen; muziekles is er toen niet van gekomen. Zo is hun “verkering” begonnen, en na 5 jaar zijn ze getrouwd.

Het 60-jarige bruidspaar van Slomp-Leeuwen met wethouder Erwin Slomp
foto de Hoogevener ©

Ze kregen 3 kinderen, 2 zonen en 1 dochter, waarvan de oudste op 43 jarige leeftijd helaas is overleden. Er zijn 7 kleinkinderen en sinds april 1 achterkleinkind, met nog 2 op komst dit jaar. Kort geleden zijn ze nog naar Ierland geweest voor de bruiloft van een kleinkind.

Willem werkte op verschillende plekken, oa Drenthina, Geka, Ambrosius en de laatste 24 jaar bij Kappa in de expeditie. Klaasje werkte op kantoor bij H.M.I matrassenfabriek, Albert Heijn en de laatste 26 jaar bij de groentezaak aan de Grote Kerkstraat. Allebei hebben ze veel vrijwilligerswerk gedaan voor o.a. de kerk. Willems hobby’s was jarenlang schieten bij de schietvereniging en vissen en van Klaasje was dat yoga. Nu fietsen ze allebei nog graag.

Hoogte punten
????????????????????????????????????

Hoogeveense puledagen kunnen ook van start

HOOGEVEEN - De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op ...

Lees meer ...

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...


%d bloggers liken dit: