HOOGEVEEN – Het echtpaar Wolting werd vanmorgen luidkeels met een serenade toegezongen orderbegeleiding van een draaiorgel. Vanaf het parkeerterrein achter de symfonie. Blij en verrassend vertelden het echtpaar de beleving.

Onze fotograaf ging op pad naar het bruidspaar om hun op de foto te zetten. (Corona proof) Aan gebeld te hebben, deed vrouw Wolting 87 jaar open, onze fotograaf stelde zich voor. Hij vertelde dat hij voor een foto kwam voor de Hoogevener. De heer Wolting bijna 88 jaar werd erbij geroepen.

Onze fotograaf vroeg als ze ook bloemen van de gemeente hadden gekregen. “Jazeker” was het antwoord van vrouw Wolting. Even mooi voor op de foto. “Ik haal ze wel even op” Vol trots kwam ze terug met de dikke bosbloemen die het echtpaar kreeg van het gemeentebestuur van Hoogeveen.

Na dat de fotograaf een paar foto’s had gemaakt. Vertelde de heer Wolting dat hij zelf ook fotograaf was geweest bij Roel Hartgers in Hoogeveen.

Burgemeester Karel Loohuis feliciteerde, het bruidspaar telefonisch namens wethouders en collage. Het echtpaar woont nog geheel zelfstandig.

Door Henk Boer

Geef een reactie