Hoogeveen – Bloemstukken, decoraties, traktaties, kaarten… Eduwiek-leerlingen hebben de afgelopen weken hard gewerkt om allerlei kerst- en cadeauartikelen te maken voor hun kerstmarkt. Leerlingen van RENN4 De Windroos, RENN4 De Atlas en het praktijkonderwijs en vmbo van het Roelof van Echten College organiseren op vrijdag 15 december een kerstmarkt voor het goede doel.

De kerstmarkt is op vrijdag 15 december van 16.30 uur tot 19.30 uur op locatie Eduwiek (Voltastraat 27, Hoogeveen). De entree is gratis. De sfeervolle markt in en om de school staat jaarlijks garant voor veel bezoekers. In een gezellige kerstsfeer kunnen zij struinen langs verschillende kraampjes en in het gezellige restaurant genieten van live muziek, oliebollen, warme choco, lekkere hapjes en snert. Heerlijk!

In actie voor Het Vergeten Kind
Een klein deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor activiteiten voor leerlingen van De Windroos. Het grootste gedeelte gaat naar Het Vergeten Kind. Deze stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. De mogelijke gevolgen voor deze kwetsbare kinderen zijn heftig. Daarom strijdt Het Vergeten Kind voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Eduwiek draagt daar graag aan bij. U ook?

Kijk voor meer informatie op www.hetvergetenkind.nl.

Geef een reactie