Hoogeveen – Aan de Voltastraaat  is een prachtige school verrezen. Er is heel hard gewerkt door aannemers, inrichters en verhuizers en een aantal leerkrachten. En het resultaat mag er zijn. De school heeft de naam Eduwiek gekregen en dat staat voor Educatie aan de Wieken kortom Eduwiek. Het is een onderdeel van het Roelof van Echten college.

Dozen uitpakken en alles naar de goede lokalen en om dit goed te coördineren is al een hele onderneming op zich. En er wordt hard gewerkt want a.s. donderdag moet alles spik en span zijn want dan komen de eerste leerlingen naar hun nieuwe onderkomen.

Als je de hal binnenkomt zie je een imposante oranje trap. Hier kunnen de leerlingen naar de tweede verdieping om hun lokaal te zoeken.

Eén school, drie vleugels.
Op de nieuwe school komen veel leerlingen samen zoals de leerlingen van het praktijk onderwijs, VMBO-BB/KB en VMBO-TL . Ook leerlingen van RENN4 De Windroos en De Atlas gaan nu naar de nieuwe school.(RENN  betekend Regionaal Expertisecentrum Noord-Nederland)

Het grootste deel van de lessen wordt gevolgd in de ‘eigen vleugel’. In een brochure wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd want iedere vleugel heeft zijn eigen kleur. De officiële opening is op 3 februari.

Geef een reactie