Hoogeveen – Vanmiddag was het spannend wie o wie zou de eerste prijs winnen!!! van de fotowedstrijd “Jouw mooiste plek van Hoogeveen” De uitslag van de fotowedstrijd vond plaats in het Punt H.

fotowedstrijd-jouw-mooiste-plek-van-hoogeveen (6)-1

Van de ruim 90 ingezonden foto’s moesten de, Juryleden Rense Schonewille, Jochem van de Weg en Erik Giethoorn. Tien nomineren voor de top 3. Ook had het publiek invloed op de uitslag. Er kon worden gestemd via de website hoogeveenfoto.nl. De stemmen van de jury en het publiek werden bij elkaar opgeteld en vormen zo een winnaar!

Uiteindelijk kwamen hier 3 winnaars uit. Met als nummer 1 Eduard Knol met zijn foto “Noordscheschut”. De tweede plek ging naar Bertus Vosseberg met zijn foto “Hoofdstraat”. En als derde Roelof Jonker met zijn foto “Steenbergerpark”

Edward Knol kreeg uit handen van wethouder Giethoorn een Fujifilm Instax Camera overhandigd. De 10 genomineerde foto’s worden gebruikt voor promotie doeleinden. En worden afgedrukt als ansichtkaart, met op de achterkant informatie over de locatie. En wordt in het Punt H uitgegeven aan bezoekers.

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: