Een betere oplossing voor onze kinderen Het kabinet verwacht dat de CO2-uitstoot in de komende 10 jaar verder zal dalen. De grote vraag is hoe en in welk tempo? Willen we een betere wereld geven aan onze kleinkinderen dan zal er heel wat moeten gebeuren. De overheid en gemeentelijke overheden hebben de mond vol van begrippen als “groen”, “solar” “Co2 vermindering” etc.

Maar wat gaat er naast leuke leuzen en campagnes nu werkelijk gebeuren en wat voor oplossingen zijn er voor handen. Is de politiek bereid over haar schaduw heen te stappen en keuzes te maken voor de langere termijn met meer rendement in Co2 vermindering en een besparing op de reguliere energie? Het zal u verbazen dat we in Hoogeveen een oplossing voor handen hebben.

Het betreft het bedrijf van Dick Pieters en Bart Blokzijl, E-Solarlight. In de wekelijkse videorubriek “Met Koopman op pad” is er dit keer een videoverslag met Dick en Bart van E-Solarlight. Geen commercieel verkoop verhaal, maar mogelijkheden en toekomstvisie voor een ieder die minder groen voor “groen” wil inleveren en toch fors wil besparen op Co2 uitstoot. We moeten nu snel stappen maken!

Geef een reactie