Muziek

Een blik naar onze thuisloze medemens “Hear their Voice!”

HOOGEVEEN – Vanuit welk oogpunt je er ook een mening over hebt, vast staat dat vluchtelingen onder tragische, erbarmelijke omstandigheden door het leven gaan.

Helene Neijmeijer: “Enkele jaren geleden ben ik in contact gekomen met een vluchteling (muzikant/saxofonist) en heb zijn verhaal van dichtbij gevolgd en meegekregen. Hij vroeg mij indertijd een song te schrijven over het lot van “de vluchteling”.

Het heeft mij zo diep geraakt dat ik deze song heel graag, vanuit de grond van mijn hart, heb geschreven en geproduceerd. Hoewel deze song toch beperkt is in de totaliteit van het hele vraagstuk, is het een issue over iedereen die hun moederland noodgedwongen hebben moeten verlaten. Een verhaal dat vraagt om compassie en liefde. in verband met de veiligheid van deze muzikant kan ik, helaas, hierop niet specifieker ingaan.” De thema song “Hear their Voice !” is nu te zien en te horen op mijn YouTube kanaal.

foto Helene Neijmeijer ©
Hoogte punten

Winkelen in coronatijd

Tekst (column): Nieuws voor vandaag / 13-03-2021HOOGEVEEN – In de coronatijd is de ene winkel gesloten omdat de overheid dat ...

Lees meer ...