Over een maand is het zover, dat vieren we bij IVN, ‘Fête de la Nature’ in het teenbergerpark. Het is de laatste dag van de grote vakantie, iedereen is weer uitgerust thuis. Nog heel even niets en dan?

Wacht even, dat klopt niet. Er is een feestje!
Op 3 september, in de middag, is het ‘Feestje in het Groen’ bij IVN en daar wil je bij zijn. We lichten de komende weken een aantal activiteiten uit en beginnen met Bokkies Groenvoer. Zij geeft 3 september een aantal Wildpluk wandelingen met aansluitend een ‘maak het zelf’ gerecht uit de Natuur.

Wil je meedoen dan geef je daarvoor speciaal op via onze website. Er kunnen maar een beperkt aantal mensen aan meedoen. Gelukkig heeft Ilona Dijkman als grazende wildplukker een mooie voorraad aan Wildpluk voorbeelden en recepten. Ook draait ze samen met een paar vriendinnen regelmatig een Wildpluk Podcast in elkaar onder de naam: De Kruidencast. Daar worden alle weetjes en recepten gedeeld.

Houd je van eten uit de Natuur, ontdekken van eetbare plantjes in de buurt, dan ben jij er vast bij. Tot ziens op 3 september!

Website: https://www.ivn.nl

Foto: Ilona Dijkman

Geef een reactie