Hoogeveen – Het Repair Café is behalve leerzaam en gezellig ook goed voor het milieu, want de vrijwilligers repareren meer dan de helft van de artikelen, dus dat scheelt afval (én geld).

160625-rc_16-_rd

Wilt u niet meer dan twee – schone – dingen meenemen? En wilt u, als u hulp nodig heeft om bijv. een lange broek korter te maken, de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? Of de oude rits thuis al verwijderen als het u niet lukt een nieuwe rits in te zetten?

Voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software kunt u van 11 tot 1 komen. Vergeet s.v.p. niet gebruikersnamen en wachtwoorden van bijv. uw e-mail of mobiel mee te nemen voor het geval dat nodig is. Monitoren kunnen wij helaas niet repareren.

Als u tevreden bent over de reparatie of het advies ontvangen de vrijwilligers van Repair Café Hoogeveen graag een bijdrage voor de aanschaf van ontbrekend gereedschap zodat wij u volgende keer hopelijk nóg beter kunnen helpen……..

Graag tot ziens, de koffie en thee staan voor u klaar!

Door Henk Boer

Geef een reactie