Het culturele seizoen is geopend!
HOOGEVEEN – Het culturele seizoen is afgelopen weekend spetterend geopend in en rondom De Tamboer met U!TdagenD Hoogeveen. Vrijdagavond was er een fantastische show met optredens van onder meer Jeangu Macrooy, Jim de Groot en het U!TdagenD Scala Projectkoor.
Zaterdag spetterde het af en toe letterlijk door de regen, maar dat mocht de pret zeker niet bederven. De organisatie nam geen risico en verplaatste de meeste buitenactiviteiten zaterdagmiddag naar binnen, met als gevolg een bomvolle, bruisende Tamboer die gonsde van de creativiteit en vele bezoekers.

Meer dan tevreden
U!TdagenD wordt al jarenlang door Theater De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten, Bibliotheek/Verhalenwerf, Vrienden van De Tamboer, Het Podium en Gemeente Hoogeveen georganiseerd. De organisatie kijkt zeer tevreden terug op het weekend. Directeur van De Tamboer en Het Podium Pieter-Bas Rebers zegt: “U!TdagenD is een prachtig voorbeeld van onze samenwerking als culturele instellingen, waarmee we laten zien dat we samen sterk staan. Het hele weekend was er van alles te zien en beleven. Van dans tot muziek, van beeldende kunst tot straattheater. Dat is toch geweldig? We hebben weer laten zien hoe divers het culturele aanbod in Hoogeveen is. Hopelijk hebben we veel mensen overtuigd om tijdens het seizoen ook eens bij ons binnen te stappen.”

Geef een reactie