ELIM – Donderdagavond 7 mei is het weer zover, Radio Direct Elim heeft weer een nieuwe Top 20 uitgebracht! Deze keer over de Achterhoekse Rockband ‘Normaal’. Weet jij wat de Nummer 1 is? Luister live mee van 19.00 tot 20.00 uur via www.elim-drenthe.nl & www.dehoogevener.nl. Na afloop van de Top 20 wordt er nog volop geheime zender hits gedraaid tot 21:00!

Vraag een verzoekje aan voor 5 of 7 mei!
Door werk was het uitzenden via VariaFM niet meer mogelijk. Wel blijft dit inmiddels bekende duo draaien op de dinsdag en de donderdagavond van 19 tot 21 uur via de hier genoemde site. Op deze sites klikt u op de knop ‘Online Radio’ en komt dan een lijstje met online radiostations, kies hier voor RD Elim.

RD staat voor Radio Direct. Het zou leuk zijn als jullie eens een plaatje aanvragen voor iemand die je in deze Coronatijd ‘een hart onder de riem’ wilt steken. De uitzendingen zijn in hoogwaardig stereo. Vanaf donderdag 7 mei zullen ook thema’s aan de uitzendingen worden toegevoegd, die vooraf aangekondigd zullen worden op de Elimsite en De Hoogevener. We hopen dat jullie er net zo veel plezier aan zullen beleven als dit enthousiaste dj’s duo.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: