HOOGEVEEN – Daryl Jay Kyle (26) gaf zaterdagavond een optreden met zijn theatershow Who Am I in De Tamboer. Een show, onder begeleiding van zijn geweldige band, over identiteit, sexualiteit en geloof.
Zelfgeschreven nummers werden afgewisseld met de bijbehorende persoonlijke verhalen uit het proces die de oud-Hoogevener de afgelopen jaren doorliep.

In 2020 was Daryl deelnemer van televisieprogramma “Hit The Road” op SBS6 en eindigde uiteindelijk op de derde plaats. Zijn eerste album kwam begin dit jaar uit met opnames die tijdens een live concert waren opgenomen in oktober 2022.

Na afloop van zijn theathershow ‘Who Am I’ kregen we de volgende redactie binnen…

‘Het was in één woord: magisch. De theatershow ‘Who Am I’ die ik, Daryl Jay Kyle (zanger, producer, liedjesschrijver), heb mogen doen in Theater De Tamboer in Hoogeveen, voelde na bewogen jaren vol met muziek als een kers op de taart.

Afgelopen zaterdag 13 mei, tevens mijn verjaardag, heb ik mijn verhaal over identiteit, seksualiteit en geloof mogen delen met de stad waar ik ben opgegroeid. Ook al staan er nog geen andere Who Am I-shows gepland, kan ik met zekerheid zeggen dat het maar meer smaakt. Blijf op de hoogte via socialmediakanalen die je kan vinden via: https://linktr.ee/daryljaykyle.’

 

 

Door Henk Boer

Geef een reactie