HOOGEVEEN – In samenwerking met beveiligingsspecialist Fieten & Roos – Issys heeft het Alfa-college in Hoogeveen bedrijfsspecifieke onderdelen verwerkt in de BBL-opleiding Werkvoorbereider elektrotechnische installaties. De eerste studenten hebben hun diploma in ontvangst genomen als resultaat van deze samenwerking.

Tom Veld en Jordy Hilberdink hebben met succes de driejarige niveau vier opleiding doorlopen bij Fieten & Roos – Issys, gespecialiseerd in de aanleg, service en onderhoud van beveiligingssystemen.

“Door onderdelen af te stemmen op de wensen van bedrijven, kunnen wij de opleiding beter laten aansluiten op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Zo weten we zeker dat studenten vaardigheden leren die van ze gevraagd worden in het bedrijfsleven”, aldus Ronald Verweij van het Alfa-college. “Ook binnen de opleidingen tot monteur en eerste monteur elektrotechnische installaties kijken we naar de mogelijkheden om bedrijfsspecifieke praktische en theoretische kennis te integreren binnen de opleiding”.

Foto: Tom Veld en Jordy Hilberdink met hun diploma Werkvoorbereider elektrotechnische installaties

Geef een reactie