Hoogeveen – Het afgelopen weekend was er het eerste Foodfestival, die werd gehouden in het Burgemeester Tjalmapark achter het gemeentehuis. Een festival vol vermaak, muziek en ontzettend veel en lekker eten.

food-festival-hoogeveen (10)-1

Bij een zestal Prachtige foodtrucks was het goed eten, van allerlekkerste gerechten. Smaken vanuit de hele wereld, gemaakt met veelal lokale producten. Een festival met internationale allure gemaakt door en voor echte noordelingen.

Naar dat het publiek vanaf vrijdagmiddag een bezoekje kon afleggen was het weer goed te noemen. Maar helaas werd dat zondagmiddag tegen vieren minder toen de regen roet in het eten gooide.

De organisatie verteld: “Na het daverende succes van De Foodhallen van het Noorden afgelopen winter, trekken we nu het land in. Met onze eigen insteek op het concept foodfestival en met oog op het Noorden zullen we afreizen naar meerdere steden.

food-festival-hoogeveen (25)-1 food-festival-hoogeveen (20)-1 food-festival-hoogeveen (15)-1 food-festival-hoogeveen (12)-1 food-festival-hoogeveen (11)-1 food-festival-hoogeveen (09)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie