HOOGEVEEN – Vanaf 28 april 2020 bieden we samen met de 7 andere Drentse corporaties onze beschikbare huurhuizen aan via www.thuiskompas.nl. Deze week ontvingen de eerste Thuiskompas woningzoekenden de sleutels van hun nieuwe huis. Voor Domesta staat het 1e huis dat we verhuren via Thuiskompas in Hollandscheveld. We verrasten de nieuwe bewoners vandaag met een overheerlijke taart.

Eerste huizen verhuurd
Voor woningzoekenden in Hoogeveen is het nu veel gemakkelijker om een huis te vinden. Actium, Domesta en Woonconcept bieden huizen aan in Hoogeveen. Nu hoeft een woningzoekende zich maar op 1 plek in te schrijven om op alle huizen te kunnen reageren.

We zijn heel blij met deze Drentse samenwerking. Het biedt woningzoekenden overzicht, gemak en inschrijven is gratis. Als woningzoekende zie je snel wat beschikbaar is, passend bij jouw woonwensen. Maar je krijgt ook alternatieven te zien, die misschien ook goed passen. En als je om welke reden dan ook, naar een heel andere plek wilt verhuizen in de provincie dan je eerst dacht? Dan heb je al inschrijftijd opgebouwd.

Gratis inschrijven
Mensen die nog niet staan ingeschreven maar wel in aanmerking willen komen voor een huurhuis, kunnen zich op www.thuiskompas.nl gratis inschrijven als woningzoekende. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens, zoals hun inkomen en gezinssamenstelling, kunnen zij direct reageren op het beschikbare aanbod.

Thuiskompas is een initiatief van Actium, De Volmacht, Domesta, Lefier, Stichting Eelder Woningbouw, Woonborg, Woonconcept en Woonservice en hun 12 huurdersorganisaties. In totaal gaat het om een aanbod van 70.500 huizen in Drenthe en haar grensstreken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: