Hoogeveen – Afgelopen vrijdag was aan de Mantinghstraat in Hoogeveen het eerste huiskamerconcert in het kader van Project 48.

eerste-huiskamerconcert-2

20 vrienden, buren en muziekliefhebbers genoten van bluesmuziek door The Guitarguy onder het genot van zelf meegebrachte hapjes en drankjes. De huiskamerconcerten zijn een initiatief van de organisatoren van Project 48, het Hoogeveense project dat ten doel heeft om een jaar lang geld op te halen voor het goede doel door het organiseren van culturele activiteiten. Het goede doel is dit jaar de Voedselbank Hoogeveen.

Het idee van de huiskamer concerten is dat Hoogeveners met een geschikte huiskamer, ten minste 10 muziekliefhebbers uitnodigen die allen 10 euro entree betalen voor het goede doel. Alle deelnemers nemen een eigen hapje en drankje mee. De huiskamerbezitter krijgt (in overleg) een artiest aangewezen die een gratis optreden verzorgd voor het goede doel.

Wil jij ook meedoen als huiskamer of als muzikant meld je dan aan op www.project 48.nl, ook voor meer info over Project 48.
Foto’s van Ad van Os (huisfotograaf van Het Podium)

Door Henk Boer

Geef een reactie