kerkelijk

Eerste IEC-thema/zangdienst in het nieuwe seizoen met Just4U

Eerste IEC-thema/zangdienst in het nieuwe seizoen met Just4U uit Hoogeveen in het kerkgebouw “Beth-El” van de baptistengemeente aan de Boekweitlaan in Hoogeveen.

Op zondagavond 25 september zal er in kerkgebouw “Beth-El” van de baptistengemeente aan de Boekweitlaan 65a 7906 LB te Hoogeveen de eerste IEC-zangdienst van het nieuwe seizoen worden gehouden. De dienst wordt georganiseerd door het wijkteam van de IEC.

De bekende gospelgroep/band Just4U uit Hoogeveen zal de meditatie, verkondiging en de samenzang verzorgen. Het thema van de dienst is : De verleiding

M.b.v. film, maar ook van popsongs, samenzang en zelfs snoepgoed, wordt je actief betrokken. Dat kan o.a. door meezingen, maar zo af en toe meesnaaien in de snoeppot is zeker mogelijk. Je begrijpt natuurlijk dat we niet alles willen verklappen. Ook al is de verleiding nog zo groot. Je moet maar gewoon komen. Ervaring leert dat je daar geen spijt van hoeft te hebben. Verleiding hoeft immers niet altijd verkeerd te zijn.

De aanvang van de dienst is om 19.00 uur.
Het belooft weer een prachtige dienst te worden. U bent van harte welkom in deze IEC-dienst in de Bethelkerk en neem ook familie buren en vrienden mee. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten onder het genot van een kop koffie.
ACR Kuipers IEC.

Geef een reactie