video: WeShootit film en video

HOOGEVEEN – Aan de Europaweg in Hoogeveen werd vanmorgen de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van leerwerkbedrijf Stark. De ceremonie rondom de eerste paal leek aanvankelijk te worden gevierd in klein comité. Maar niets bleek minder waar. De medewerkers van Stark hadden deze dag in het huidige onderkomen aan de Dieselstraat een zomerse en feestelijke middag met BBQ. Zij konden de festiviteit op de bouwplaats door een videoverslag beleven en werden getrakteerd op een spectaculair dessert om deze fase van de nieuwbouw met elkaar te vieren.

“We vinden het belangrijk dat medewerkers actief betrokken zijn bij de nieuwbouw” vertelt directeur Saskia Hertog. “Zo bereiden we mensen rustig voor op hun nieuwe werkplek. We hopen het nieuwe pand in het najaar van 2024 te betrekken.”

Stark gaat in 2024 verhuizen van de Dieselstraat naar de nieuwe locatie aan de Europaweg. De energiekosten van het huidige pand aan de Dieselstraat zijn te hoog en het gebouw voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. “In het nieuwe gebouw kunnen we optimaal ruimte bieden voor het ontwikkelen van medewerkers met een uiteenlopende ondersteuningsbehoefte. Bovendien kunnen we op de nieuwe locatie nog beter inspelen op de behoefte van de markt. Werkgevers en opleidingsinstituten met wie we nu al veelvuldig samenwerken hebben hier de ruimte om samen te komen en met elkaar te werken aan een inclusieve arbeidsmarkt in onze regio” zegt Saskia Hertog.

Door Henk Boer

Geef een reactie