Hoogeveen – Op 13 april trapte ondernemer en notaris Mr. Dina van Linge de eerste van een serie van vijf STiB workshops af met een eerste workshop over Ondernemersrecht. De deelnemers aan de workshop zijn divers;

van een pas gestarte zorgondernemer tot aan een gevestigde advocaat met jarenlange ervaring. Ook zijn er twee ambtenaren van de Gemeente Hoogeveen aanwezig. Zij zijn beide verantwoordelijk voor de Bbz-verstrekkingen (bijzondere bijstand zelfstandigen) en vanuit hun functie geïnteresseerd in ondernemerszaken en de toegevoegde waarde van STiB. Unaniem zijn de deelnemers enthousiast na afloop; iedereen geeft aan zinvolle en waardevolle informatie te hebben gekregen. “Het was zeer interessant en bovendien fijn dat Dina zelf ook ondernemer is; ze gaf daardoor vanuit een herkenbaar vertrekpunt waardevolle informatie en zinvolle oplossingen”, aldus een deelnemende ondernemer.

STiB Hoogeveen is een niet commerciële stichting in Hoogeveen die actief is voor ondernemers; starters en/of gevestigd. Het STiB bestuur, de ambassadeurs en de coaches zijn allemaal zelfstandig ondernemers, vandaar hun credo: Van ondernemers, voor ondernemers, door ondernemers. Begin dit jaar besloot het bestuur om met STiB Opleidingen de kansen van de ondernemers te vergroten met het verzorgen van vijf workshops. Volgens STiB vicevoorzitter, en binnen het bestuur verantwoordelijk voor STiB Opleidingen, Ewout Klok, vormen de workshops een goed fundament voor iedere (pre)startende ondernemer, maar ook een waardevolle opfrissing voor gevestigde ondernemers die verder willen groeien of voor een veranderproces staan.

“De tweede workshop, online marketing, zal gegeven worden door online marketeer en eigenaar van Dotsolutions Jan Leijssenaar op maandagmiddag 1 mei. Vervolgens op 19 mei zal fiscalist, eigenaar en MAN-adviseur Mr. Arie Mulderij alle ins en outs delen over ondernemen en belastingen. Op 9 juni volgt Rob Nicolai van Bureau Nicolai met een verkoop- en acquisitie training. Entertainment specialist en horecaeigenaar Albert Jan Vos sluit af met een workshop over Persoonlijk Leiderschap en Succesfactoren op 23 juni”, aldus de tevreden STiB coördinator Daphne van der Wilt. “Alle workshops worden gegeven in Ondernemershotel De Compaen in Hoogeveen. Ook geïnteresseerden buiten Hoogeveen zijn uiteraard van harte welkom”.

Meer informatie of opgeven kan via de website www.stibhoogeveen.nl/workshops of via e-mail info@stibhoogeveen.nl

<

p style=”text-align: justify;”>

%d bloggers liken dit: