Foto: © EigenWijze Vrouwen

HOOGEVEEN – Tijdens de workshop Bloem Vilten maakten de deelnemers kleurrijke bloemen van vilt. De bloemen kun je als decoratie in een schaal op tafel leggen of bijvoorbeeld als corsage gebruiken.

Foto: © EigenWijze Vrouwen

Op woensdag 5 juni jl. vond de EigenWijze Vrouwen-workshop bloem vilten plaats. Tijdens de workshop werden er kleurrijke bloemen gemaakt. Vilten is een lang geleden ontdekt ambacht. Het proces van vilten bestaat uit het samengaan van losse draden. Kort gezegd uit wrijving met wol, water en groene zeep. De workshop was een groot succes.

Deze activiteit werd georganiseerd door Eigen Wijze Vrouwen Hoogeveen met ondersteuning van Stichting Welzijnswerk. De EigenWijze Vrouwen is een ontmoetingsgroep voor alleenstaande vrouwen uit Hoogeveen en omgeving. Deelname aan activiteiten is gratis. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten of meedenken over het organiseren van een workshop? Neem dan contact op met Elke Kremer, e.kremer@swwh.nl of tel 0528 – 27 88 55

EigenWijze Vrouwen Hoogeveen organiseert activiteiten voor alleenstaande vrouwen in de gemeente Hoogeveen. De activiteiten staan in het teken van ontmoeting, ontspanning en informatie.

Geef een reactie