ELIM – Als SC Elim zijn wij constant op zoek naar financiële middelen om te investeren in onze club. Van deze investeringen kunnen, materialen/attributen aangeschaft worden. U als sponsor draagt al bij door de jaarlijkse sponsorbijdrage en daaraan kunnen wij nu een extra dimensie toevoegen die voor u als ondernemer en de club voordeel biedt. Een echte win-win situatie dus. Samen met Nederlands grootste onbemande tankstation keten TinQ kunnen wij nu ʽTanken met topkorting en sparen voor de club‚ aanbieden.

Hoe werkt het?
Samen met de vertegenwoordiger van TinQ sluit u een tankkaart overeenkomst af conform het FUELCARD concept ʽGegaran[1]deerd de beste brandstof deal‚ op een locatie(s) naar uw keuze. Dit is dus een overeenkomst tussen u en FUELCARD (is de tankkaart van TinQ)

Bij elke tankbeurt wordt er €0,01 incl. BTW per liter ten behoeve de club gespaard. Aan het eind van elk jaar wordt het gespaarde bedrag uitgekeerd aan de club. Als veel ondernemers meedoen kan het bedrag voor de club dus flink oplopen maar hebben ook veel ondernemers geprofiteerd van een zeer gunstig aanbod van hun brand[1]stof behoefte.

Wil u als businessclub lid gebruik maken van het voordeel op uw brandstof inkoop maar ook onze club verder financieel steunen geef dit dan door aan Janko Metselaar. Wij zullen er dan voor zorgdragen dat uw interesse wordt doorgegeven en er contact zal worden opgenomen. Vaak zal dit telefonisch zijn maar een fysieke afspraak behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met de vertegenwoordiger spreekt u de korting, condities en voorwaarden af en het FUELCARD systeem registreert de liters waarop wij jaarlijks de vergoeding ontvangen.

Foto: TinQ

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: