Hoogeveen – Tijdens de Zin in de Zomer Fair op zaterdag 11 juni kunnen mensen vanaf 13:00 uur tot 16:00 uur kennismaken met de ElliptiGo. Voor 5 euro kan men een half uur rijden op de ElliptiGo.

ElliptiGO-8408-kopie

Dit bedrag gaat in zijn geheel naar KiKa. De ElliptiGo is een outdoor trainingstoestel en een goede fitnessoplossing voor de recreatieve sporter. Ook wordt de ElliptiGo door veel hardlopers gebruikt in hun hardlooptrainingen. Je traint het hardlopen zonder de schokbelastingen van het hardlopen.

Naast het recreatief rijden op de ElliptiGo kan men op deze middag ook deelnemen aan de open Drentse kampioenschappen tijdrijden op de ElliptiGo. Deelnemers kunnen tussen 13:00 uur en 16:00 uur op een parcours van 5 mijl laten zien hoe snel men het parcours kan afleggen. Voor de drie snelste heren en drie snelste dames is er een prijs. De prijsuitreiking vindt plaats om 16:00 uur.

Dik Zantingh van Vitaal en in Balans: “Van 2 t/m 4 september doet een team van hardlopers van Vitaal en in Balans mee aan de Run for KiKa Estafette. Dit team loopt in drie dagen 285 kilometer van Groningen naar het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. ElliptiGo rijden voor KiKa is één van de activiteiten die door dit team wordt georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Samen met Roelof ten Buur van ElliptiGo-Drenthe hebben wij het programma voor deze middag samengesteld, waarbij ook iedereen kan deelnemen aan de eerste open Drentse kampioenschappen tijdrijden op de ElliptiGo!

Roelof ten Buur: “Ik ben dan ook heel benieuwd wie zich als eerste Drents kampioen tijdrijden op de ElliptiGo mag noemen!”

De locatie van de Zin in de Zomer Fair is aan de Alteveer 123 in Hoogeveen.
Je kunt je aanmelden voor het rijden op de ElliptiGo via http://elliptigo-drenthe.nl/elliptigo-for-kika/, maar ook op de dag zelf kan je je nog aanmelden.

Informatie over ElliptiGo rijden voor KiKa is te vinden op de Facebookpagina www.facebook.com/RFKestafette. Op deze Facebookpagina is ook te lezen welke activiteiten er nog meer plaats vinden. Voor meer informatie kan je ook bellen met Dik Zantingh: 06-51910034.

Door Henk Boer

Geef een reactie