Studenten verzorgen avondvullend programma
Hoogeveen – In theater de Tamboer vond woensdagavond de jaarlijkse Dinnershow plaats, georganiseerd door studenten van het Alfa-college in Hoogeveen. In de foyer van het theater boden zij de gasten een avondvullend programma waarin theater, entertainment en dineren centraal stonden.

Scène uit de musical Sneeuwwitje

Gekozen was voor het thema Musicals. Bekende melodieën uit hitmusicals als Sneeuwwitje, Tarzan, Sister Act en Mamma Mia vormden de basis voor vrolijke acts en spannende scènes. Tussen de showblokken door genoten de bezoekers van een viergangen diner.

Het organiseren van deze avond is een praktijkopdracht die volledig past binnen de opleiding Business Leisure & Hospitality. Vijf studenten waren hiervoor verantwoordelijk en zij coördineerden ook het showgedeelte en de regie. Vijfentwintig eerste- en tweedejaars studenten zorgden voor de sketches, de acts en showelementen.Het uitserveren van de gerechten

Studenten van alle opleidingen van Business Culinair stonden garant voor de inwendige mens. De managers , koks en gastvrouwen- en heren zorgden voor culinaire hoogstandjes en een vlotte en vriendelijke bediening. Ook van deze opleidingen waren 30 studenten aan het werk.

Voor de studenten is de ervaring die zij opdoen op avonden als deze van groot belang. Leren in de praktijk kan alleen met een goede samenwerking met het bedrijfsleven, zoals dat onder andere met theater de Tamboer plaatsvindt.

Door Henk Boer

Geef een reactie