?

Datum/Tijd
Date(s) - 17/06/2023
10:00 - 16:00

Categorieën


HOOGEVEEN – Op de 20e Boeken platen en cd markt van Wijkvereniging de Weide, vindt u duizenden boeken en tijdschriften, vele honderden lp’s, singles, cd’s en dvd’s overzichtelijk uitgestald. Ook vindt u gebruikte maar onbeschadigde cd en dvd doosjes.
Alle materialen zijn vooraf gecontroleerd. Boeken die uit de band liggen zult u niet aantreffen. Lp buitenhoezen zijn gerepareerd en binnenhoezen zijn indien nodig vervangen.

Opbergmogelijkheden voor lp’s en cd’s zoals rekjes, bakjes en koffers zijn ook aanwezig. Onlangs binnengekomen: veel puntgave lp’s van James Last en Mantovani, verder veel lp’s met dansmuziek. Klassiek blijft niet achter: veel cd’s met gewijde koormuziek, meer dan 250 lp’s van Bach, Bach en zonen, Bach en andere componisten. Meer dan 100 (vinyl) lp’s met beroemde zangers van voor en na de oorlog: Caruso, Tauber, Schipa, Gigli, Björling, Schmidt, Callas, Schwarzkopf, Ameling, Ferrier, Pavarotti, Heynis, Corelli en vele anderen.
De markt is overdekt en de toegang is gratis. Er is voldoende en tevens gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Raadpleeg voor aanvang van de markt altijd ons laatste boeken nieuws op: http://www.wijkverenigingdeweide.nl of www.facebook.com/wijkver.deweide.nl

 

 

Door Henk Boer