Datum/Tijd
Date(s) - 13/06/2015
08:00 - 14:30

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hoogeveen – Zaterdag 13 juni organiseert MC Motorhead uit Hoogeveen voor de vierde keer de Pokerrun. Ook dit jaar is de opbrengst bestemd voor Stichting De Opkikker.

Een pokerrun is een toerrit voor motoren waarbij men bij verschillende motorclubs uit Drenthe en Overijssel een speelkaart in een gesloten envelop kan halen. Wie aan het eind van de rit de hoogste pokerkaart heeft kan de prestigieuze MCMotorhead-pokerrunbokaal mee naar huis nemen. De finish is in Hoogeveen en start/stopplaatsen zijn bij Bikersclub Meppel, De Vlotterbak uit Steenwijk, NorthEastPolderBikers uit Kraggenburg, MC Genemuiden, MC De Zweef uit Nieuwleusen, CMA Nl uit Hardenberg, Roving Spirit MC uit Slagharen, Motorclub Schoonebeek, MC Black Eagle uit Zwartemeer en MC Motorhead uit Hoogeveen. Alle clubs hebben op 13 juni hun clubgebouw geopend voor belangstellenden en verkopen koffie of een hamburger. De opbrengsten gaan naar Stichting De Opkikker. Deze stichting organiseert opkikkerdagen voor gezinnen met een ernstig ziek kind.

De organisatie verwacht dit jaar 350 motorrijders die vanaf 14.00 uur zullen finishen. Om 17:30 uur is de uitreiking van de prestigieuze MCMotorheadPokerrunBokaal2015 voor diegene met de beste kaarten. Je hoeft geen motorrijder te zijn om getuige te zijn van deze happening. Iedereen is welkom.

In Hoogeveen worden de motorrijders glorieus onthaalt met op de achtergrond live muziek van The Taildraggers. Dit is onvervalste rockabilly uit Noord-Brabant. De toegang is uiteraard gratis. Voor meer informatie zie www.pokerrun-mcmotorhead.nl.

Door Henk Boer

Geef een reactie