Datum/Tijd
Date(s) - 17/08/2023
09:00 - 17:00

Categorieën


De zomervakantie staat al bijna weer voor de deur en dat betekent dat de eerste Pulledag ook niet lang meer op zich laat wachten. Dit jaar heeft de organisatie van de Pulledagen ervoor gekozen om zes dagen te organiseren. Dit jaar zijn er tevens drie muziekavonden in het centrum.

De Pulledagen duren van 09.00 tot 17.00 uur waarbij er een kindermarkt op de Schutstraat staat, de braderie op de Hoofdstraat en een vlooienmarkt op Hoofdstraat-Noord. Tijdens de Pulledagen is er straattheater te zien zijn van Butterfly Effect, Duo Pianissimo, De Fietsende DJ. Pablo Et Moi, Backyard Roses en Dixiepiraten (duo), Harley jr. Maskers, Swingende Kok en Roller DJ van de partij in de straten. Muziek Aller Tijden, Pensionado’s, Andr’smuzi-plu, Scubabuanchi, Dixiekoks, Orchestraparucca, Happy Harlequins, Brassband en MonkeyMusic Box.

Avond programma

De laatste drie dagen is er ook een avond programma van 18.00 tot 23.00 uur. 17 augustus staat dit in het teken van Dj Jai Rijpers en Chris de Roo. De tweede week is er een Back to the 80/90’s thema, waarbij er zoveel mogelijk hits uit deze tijden worden gedraaid. De laatste week zetten coverbands hun beste beentje voor tijdens de Top 40 Band Avond.

Maya de bij

Op zaterdagen, koopzondagen en tijdens evenementen zoals de Pulledagen, wandelt Maya de bij door de binnenstad. Grote kans dat kinderen haar dus tegen het lijf lopen. Ontmoet de bij en ga op de foto. Er is ook een selfiebeeld in de Hoofdstraat en is er een doeboekje te krijgen.

Door Henk Boer