Muziek

8 Drentse bands in Het Podium

Datum/Tijd
Date(s) - 09/01/2015
20:00 - 22:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hoogeveen – Sinds vrijdag 5 december is de zestiende lokaalsite van VPRO’s 3 voor 12 online: 3 voor 12 Drenthe. De start van 3 voor 12 Drenthe wordt 9 januari gevierd met een Lauch party in Het Podium Hoogeveen. 8 Drentse bands zullen dit feestje opluisteren en de entree is helemaal gratis.3 voor 12 is het grootste online muziekplatform van Nederland voor non-mainstream muziek in allerlei genres. Met de start van deze provinciale tak is 3 voor 12 lokaal nu in alle Nederlandse provincies actief. Op 3 voor 12 Drenthe komen interviews, cd-recensies, concertverslagen, achtergrondverhalen, prijsvragen en een uit agenda. Allemaal over acts en podia uit Drenthe.

In Drenthe gebeurt veel op muziekgebied, maar deze activiteiten worden vaak over het hoofd gezien. Redacteuren uit Emmen, Hoogeveen, Meppel, Coevorden en Assen gaan hier op 3 voor 12 Drenthe verandering in brengen.

 

3 voor 12 Drenthe is tevens op zoek naar schrijvers en fotografen om het team te versterken. Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail aanmelden. of kijk ook eens op 3voor12.vpro.nl of de facebook pagina

Geef een reactie