Datum/Tijd
Date(s) - 21/03/2015
20:15 - 22:15

Categorieën


Sony Music brengt speciale Elvis Release uit
Hoogeveen – ‘Ladies and gentleman, Elvis has just left the building’, werd pijnlijk definitief op 16 augustus 1977, toen The King of Rock-‘n-Roll overleed in Memphis. Gisteren zou hij 80 jaar zijn geworden. Sony Music brengt een speciale Elvis Release uit bij de theatershow Elvis – The 80Th Anniversary Concert die op zaterdag 21 maart in Theater De Tamboer te beleven is.

Speciale Elvis Release
Sony Music Nederland eert Elvis Presley met de release van een speciale dubbel CD ‘Elvis Presley – 80Th Anniversary – Special Edition’. Een 2 CD set gevuld met de grootste hits

 Foto: Wereldtheater.com

en beste nummers van The King. De release vond gisteren plaats bij de première van de theatershow Elvis The 80Th Anniversary Concert in een uitverkochte Schouwburg te Rijswijk. Voor de fans die tijdens de theatertournee de CD in het theater aanschaffen zit er iets extra’s vast aan de CD. Die fans kunnen, middels een speciaal inschrijfformulier, meedoen aan de prijsvraag. Ze maken hiermee kans op een bijzonder en uniek collectors item, beschikbaar gesteld door Sony Music Nederland. Wat de prijs is wordt binnenkort bekend gemaakt. De winnaar wordt aan het einde van de theatertournee bekend gemaakt.

Elvis – The 80Th Anniversary Concert
Overal ter wereld wordt Elvis’ verjaardag door de beste Elvis Tribute-artiesten gevierd. Drie van hen, waaronder Ben Thompson en Chris Connor, brengen met een live-band de Pelvis weer tot leven in de show in De Tamboer. Van de rauwe jaren 50, via het gepolijste vakmanschap uit de jaren 60 tot aan de glitter van Las Vegas in de jaren 70. De 20-jarige Ben Thompson is gekroond als ‘The King’ van ‘Tupelo’s Ultimate Elvis Tribute Artist competition’. Eerder won hij al ‘Europe’s

Tribute to Elvis’.
De gelijkenis tussen Engelsman Chris Connor en Elvis is zeer opmerkelijk te noemen. Chris is een snel rijzende ster en stond onlangs als eerste Elvis Tribute Artist uitverkocht in het prestigieuze London Palladium. Ook Chris ontvangt de nodige prijzen voor zijn optredens.

zaterdag 21 maart, 20:15 uur, Univézaal

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: