Datum/Tijd
Date(s) - 11/08/2021
09:30 - 16:00

Categorieën


HOLLANDSCHEVELD – Om dit jaar toch nog wat te kunnen doen voor de kinderen komen de vrijwilligers van Kinderspeelweek Hollandscheveld van 10 t/m 12 augustus met de alternatieve Kinderspeelweek. Er is een mooi programma opgezet die start op dinsdag 10 augustus met de survival. Er worden 2 routes uitgezet. de eerste is voor kinderen van 4 tot 8 jaar. De tweede voor kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar met zwemdiploma. Voor beide routes geld dat iedereen zich als groep moet aanmelden en zelf voor een begeleider van 18 jaar of ouder moet zorgen. Het aanmelden kan vanaf nu en bij voorkeur per email op Kinderspeelweek@hotmail.nl Na opgave zal iedere groep een start tijd krijgen, onderweg is er een broodje hamburger en wat te drinken.

Woensdag 11 augustus is er een fietstocht. Inschrijving bij de speeltuin van 9.30 -11 uur. Kinderen kunnen een ritje maken in de huifkar en er zal een springkussen in de speeltuin zijn. Donderdag 12 augustus staat er een vossenjacht op het programma. Ook hiervoor geld vooraf aanmelden als groep met begeleiding van 18 jaar of ouder. We starten vanaf 10 uur en elke groep krijgt een starttijd aangewezen. De winnende groep zal s avonds op Facebook bekend gemaakt worden. De begeleider van de groep zal gebeld worden om de prijsjes voor de winnaars op te halen. Verder is er de hele week de mogelijkheid om mee te doen met een kleurwedstrijd (kleurplaat volgt nog). En er zal een raadspel in de speeltuin zijn.

Bij inschrijving voor de survival en de vossenjacht ziet de organisatie graag het aantal personen en een naam een telefoon nummer van de begeleider. De tijden dat het bestuur van de speelweek aanwezig zal zijn in de speeltuin zijn:

De tijden dat het bestuur van de speelweek aanwezig zal zijn in de speeltuin zijn:

%d bloggers liken dit: