Datum/Tijd
Date(s) - 17/03/2023
17:00 - 20:00

CategorieënHOOGEVEEN – Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart is er een verkoop van boeken en ansichtkaarten in ‘t Kringhuus van de Historische Kring Hoogeveen aan de Schutstraat 167. De verkoop is op vrijdag 17 maart van 17.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 18 maart van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Een groot aantal boeken over verschillende onderwerpen is voor een zacht prijsje te koop: de geschiedenis van Hoogeveen, fotoboeken van Hoogeveen en Drenthe, het koninklijk huis, molens, historische romans, genealogische jaarboeken, volksalmanakken, enz. Naast boeken verkopen we ook veel ansichtkaarten van Hoogeveen en de buitendorpen, evenals van andere plaatsen in Nederland.

Verder is een aantal grote ingelijste foto’s van de Koninklijke familie te koop. Als u nog één of meerdere uitgaven van de Veenmol mist, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. De Historische Kring beschikt namelijk nog over heel veel voorheen uitgegeven exemplaren. Ook is de boekenmarkt een mooie gelegenheid om ‘t Kringhuus eens te bezoeken. Er is voldoende parkeerruimte achter ‘t Kringhuus. Iedereen is van harte welkom!!Door Henk Boer