Brocante op Elim

DoorHenk Boer

aug 29, 2015

Datum/Tijd
Date(s) - 29/08/2015
10:00 - 18:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Kom op 29 augustus naar Elim en beleef de sfeer van het Franse platteland.
Locatie: Dorpsstraat 46b, Elim
Website: https://www.facebook.com/brocanteopelim

Op de laatste zaterdag van augustus is er een gezellige Franse brocantemarkt in de tuin en rondom het woonadres Dorpsstraat 46b in Elim. Er staan verschillende stands/kraampjes met voornamelijk brocante hebbedingen uit Frankrijk. Je zult op die dag echt het gevoel krijgen ergens in Frankrijk te lopen, want…

Enkele Citroën oldtimers kleden de markt op een bijzondere manier aan. Je kunt ze voelen en zien en natuurlijk op de foto zetten! Het is uiteraard mogelijk om even een kleine Tour d’Elim te maken. Ervaar hoe het is om te rijden in een oud eendje, chique DS of klassieke Traction. Men kan op die dag ook een workshop ‘schilderen met de Franse slag’ volgen. Deelnemers maken een stilleven van brocante voorwerpen en schilderen dat dan na.

Bezoekers kunnen tussendoor even bijkomen op het “Franse” culinaire binnenplein en genieten van een kop koffie/thee met een heerlijke vers gebakken crêpe. En wat is een Franse markt zonder een glaasje wijn en een buvette met vers gegrilde worstjes en een stuk stokbrood?

Door Henk Boer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: