Datum/Tijd
Date(s) - 27/01/2023
19:30 - 23:59

Categorieën


HOLLANDSCHEVELD – Liefhebbers van het Nederlandstalige lied opgelet! Op vrijdag 27 januari 2023 gaat het dak eraf tijdens de HOLLANDSE AVOND. Feestduo Helemaal Hollands en de populaire Nederlandse zanggroep Ancora zullen tijdens de muzikale avond een optreden geven. Tussen de optredens door zal DJ Taeke Wouda (bekend van RADIONL) de muzikale omlijsting en presentatie verzorgen.

Helemaal Hollands
De mannen van Helemaal Hollands scoorden met hits als ‘Waar is dat feestje, hier is dat feestje’, ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘De Ober’ e.v.a. Wereldberoemd zijn ze uiteraard om hun stampende feest medley’s! Van Sterren muziekfeest op het plein tot het piratenfestijn, overal hebben Carlo & Leo al de tent op zijn kop gezet.

Ancora
Nederland hoorde voor het eerst halverwege 2013 van Ancora. De single ‘Vrij Als De Wind’, met inmiddels meer dan 1 miljoen views op YouTube, kwam uit. Al snel hierna volgde het eerste album en de muzikale reis was begonnen. In mei 2015 volgde het 2e album genaamd ‘Voorbij de Horizon’ en inmiddels is Ancora (bestaande uit het trio Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Patrick van Bree) een van de meest geboekte artiesten van het land.

Lekker meezingen met de Hollandse hits van eigen bodem. Uiteraard zullen tijdens deze avond het bier en de bitterballen niet ontbreken. Met welke feestganger ga jij samen de Hollandse kneiters van voor tot achter meezingen?

Datum: 27 januari 2023
Tijd: 20:00 – 00:00 uur.
Zaall open: 19.30 uur.

Kaarten: (toegang vanaf 18 jaar)
Regular: € 22,50 p.p

ROYAAL-tickets: € 49,50 p.p.
Een Hollandse avond met live entertainment van Helemaal Hollands en Ancora. Dit alles inclusief voorafgaand aan de optredens een drie-gangen diner (vanaf 17:00 uur).

Oer-Hollandse gezelligheid! Deze avond mag je niet missen, scoor nu je tickets!

 

https://planschoonhoven.nl/uitje-drenthe/de-hollandse-avond/

 

Door Henk Boer