Datum/Tijd
Date(s) - 11/03/2017
18:00 - 21:30

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hoogeveen – Vorig jaar organiseerde het DES Gebouw, Albertsteen-bergenstraat 44, een Jonge Diva’s Bingo, wat een daverend succes was. De jongens mochten toen niet meedoen maar dat wordt nu recht gezet, want het Des Gebouw organiseert op 11 maart een Stoere Jongens Bingo.

De Stoere Jongens Bingo begint om 18.00 uur en is toegankelijk voor stoere jongemannen van 6 tot en met 16 jaar. Tijdens deze bingo zijn er natuurlijk stoere prijzen te winnen waaronder o.a. verschillende dingen van Ajax, Barcelona, Micheal van Gerwen en een jaar lang gratis chips. De hoofdprijs is dat de winnaar met nog vijf vrienden gratis mag karten, lasergamen en een patatje eten bij de Kartbaan in Hoogeveen.
Maar niemand gaat met lege handen naar huis want voor alle stoere jongens ligt er een goodiebag klaar!

Kaarten in de voorverkoop
Als je kaarten in de voorverkoop koopt maak je kans op een extra prijs. Deze kaarten kaarten kosten voor leden DES gebouw € 5,00 en voor niet leden € 7,50. De kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij Anja Kats, Witsenborgstraat 33 en Manueal Tijssen, Korenbloemstraat 9. Kaarten op de avond zelf zijn € 2,50 duurder.

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: