Datum/Tijd
Date(s) - 19/02/2022
10:00 - 15:00

Categorieën


HOOGEVEEN – Op Zaterdag 19 februari 2022 tussen 10 en 15 uur organiseert SMC De Stoomfluit uit Hoogeveen weer een modelspoorbeurs in het Ontmoetingscentrum de Vredehorst. Een beurs voor zowel gevorderde als startende modelspoorhobbyisten.

SMC De Stoomfluit showt tijdens deze beurs hun eigen N-spoorbaan (schaal 1:160) met een lengte van 7,5 meter. Op deze baan rijden verschillende treinen door een zeer fraai berglandschap. De hoogste berg heeft zelfs een besneeuwde top.

Op de beurs is in totaal 100 meter aan tafels te vinden met scenery, bouwpakketten autootjes, elektronica, en veel meer, allemaal spullen die nodig zijn voor deze hobby. Tevens is te zien hoe men boompjes maakt voor de treinbaan.

Ook aan de kinderen is gedacht, terwijl hun ouders zich vermaken op de beurs kunnen zij spelen met een 15 meter houten treinbaan.

Voor mensen die met deze hobby willen beginnen zijn er diverse startsets te koop en voor de modelspoorhobbyisten die nog ter aanvulling van hun treinenverzameling rijtuigen of locomotieven zoeken kunnen hier hun hart ophalen.

Entree: € 3,00 kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis.

Mail: smcdestoomfluit@gmail.com
Website: www.smcdestoomfluit.nl