Hobby en vrijetijd

Douwe Bob op singer-songwriter festival Hoogeveen

Datum/Tijd
Date(s) - 14/02/2015
19:00 - 20:00

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


De Tamboer maakt nieuwe namen bekend.
Hoogeveen – zaterdag 14 februari 2015 is de derde editie van het Singer-Songwriter Festival in Theater De Tamboer. Het theater maakte vandaag bekend dat Douwe Bob en Max Meser aan de line up zijn toegevoegd. Elske DeWall staat ook op het affiche. Met deze artiesten belooft het opnieuw een heerlijke luisteravond te worden vol talent van eigen bodem. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 en aan de kassa van De Tamboer.

Douwe Bob
Dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Niet voor niets werd hij in 2012 uitgeroepen tot ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Zijn debuutalbum werd unaniem lovend ontvangen. In maart 2015 zal zijn tweede album Can’t Slow Down verschijnen. Op het Singer-songwriter Festival speelt Douwe Bob solo, zonder zijn band. Dat belooft een intieme show van de jonge singer-songwriter. “Ik hou van verhalen vertellen (…) en live vind ik het heerlijk om het publiek te entertainen”, aldus Douwe Bob.

Max Meser
Soms lopen er van die artiesten rond die als het ware vanzelf grenzen, muzieksmaken en generatiekloven overschrijden. De Spaans Nederlandse Max Meser is er zo eentje. Zijn muzikale invloeden zijn te herleiden naar jonge gasten uit het hier en nu als Miles Kane en Jake Bugg, maar ook naar de sixtiespop van The Kinks en The Who. Voor zijn debuutalbum werkt hij samen met de veelgevraagde producer Matthijs van Duijvenbode (o.a. Tim Knol en Douwe Bob), het album staat gepland voor 2015.

Elske DeWall
De Friese zangeres en multi-instrumentaliste Elske DeWall brengt haar nummers vol passie. Op haar laatste album Brave laat ze horen dat ze een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Het is een dynamisch album met twaalf juweeltjes, een overtuigend vervolg op haar debuut Balloons over Paris. Elske versterkt haar songs met haar dijk van een stem.

Geef een reactie