Datum/Tijd
Date(s) - 03/02/2017
20:00 - 22:30

Locatie
#_LOCATIONLINK

Categorieën


Hollandscheveld – In deze koude en donkere maanden, met de feestdagen al weer lang achter ons en het voorjaar nog lang niet in zicht, is het hoog tijd voor een heerlijk avondje uit waar je weer eens lekker kunt lachen. Niets brengt je dan in een beter humeur dan een flinke dosis onvervalste Drentse humor.

En er is goed nieuws voor de inwoners van Hollandscheveld en omgeving, want op Vrijdag 3 Februari komt Drenthe Plat met een daverende voorstelling naar Dorpscentrum `t Anker. Drenthe Plat brengt de ouderwetse Drentse humor tot leven en staat daarmee garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen De gloednieuwe voorstelling van het gezelschap is dan ook een regelrechte aanrader.

Drenthe Plat heeft een grote naam op te houden, als het om de streekhumor gaat. Al vanaf eind jaren `70 van de vorige eeuw is de groep een begrip bij de liefhebbers van de humor in dialect. Het optreden in Hollandscheveld is onderdeel van alweer het 39ste tourneeseizoen van deze Drentse komieken. In een avondvullend programma zet de groep het publiek een voorstelling voor, waar het goed toeven is. Heerlijke conferences, knotsgekke sketchen en prachtige liedjes zijn de ingredienten voor een avondje onvervalst amusement. Hendurk & Geessie, Mans en Mina en Aaltje & Trijntje: alle succesvolle typetjes van de voorbije jaren passeren ook dit keer de revue. Hun nieuwste avonturen en belevenissen zijn zo mogelijk nog komischer dan ooit te voren. De groep verstaat de kunst om het publiek mee te voeren in hun eigen wereld, waar de saamhorigheid en gemeenschapszins nog spreekwoordelijk zijn. Drenthe Plat brengt die heerlijke ouderwetse Drentse humor weer tot leven en het is dan ook lekker en veel lachen bij deze dolkomische voorstelling

Vrijdag 3 Februari komt de groep naar Dorpscentrum `t Anker, Otto Zomerweg 1, Hollandscheveld, telefoon 0528 854378. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten kosten € 12,50 per persoon en zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder nummer 074 3841718 en Uw kaarten liggen op de avond zelf vanaf 1 uur voor aanvang voor U klaar aan de kassa. Drenthe Plat op tournee is een heerlijk avondje uit, dat U absoluut niet mag missen.

Door Henk Boer

%d bloggers liken dit: