Datum/Tijd
Date(s) - 02/07/2022
19:00 - 22:30

CategorieënHOOGEVEEN – Na twee keer in een jaar het Stadsfestival Hoogeveen te hebben uitgesteld. Vind het eerste stadsfestival plaats met een goed programma voor zowel jong en oud, in het Steenbergerpark.

Programma
De organisatie is er in geslaagd om het complete programma van de editie 2020 door te schuiven naar zaterdag 2 juli 2022. Met Danny Vera en Suzan & Freek pakt het festival flink uit voor deze eerste editie. Lil Kleine, STUK en Giocatori is het feest voor de jongere doelgroep compleet met . Hannah Mae en Ayden gaan als lokaal talent het podium betreden en Daredevils spelen hits voor jong en oud en gaan daarmee voor het spektakel zorgen. Voor de allerjongsten staan Woezel & Pip op het programma. ‘We hopen in deze lastige tijd met een groot feest af te kunnen sluiten en elkaar weer met een lach en dansend op ons festival te ontmoeten.’ zegt Dennis Brugman tot besluit.

De kaartverkoop voor het Stadsfestival 2022 is direct gestart via stadsfestivalhoogeveen.nl. Voor de editie van 2020 waren bijna 4.000 kaarten verkocht. Voor jeugd tot en met 17 jaar zijn speciale jeugdtickets verkrijgbaar. Kinderen onder de 1.40 meter hebben geheel gratis toegang. Eerder gekochte kaartjes blijven geldig.

Festivalinfo.nl | Podiuminfo.nl | Cabaretinfo.nl | Agendainfo.nl

Door Henk Boer