Datum/Tijd
Date(s) - 25/05/2023
19:00 - 22:00

Categorieën


PESSE – In de feesttent in Pesse zal op 25 mei 2023 alweer het 14e GigaGFestival gaan plaatsvinden. Jan Smit, René Karst, René Becker, Henk Harders, Dorette Duurkoop, Davey van der Sluis en DJ Roy treden deze avond op! William Bossong zal deze avond weer de presentatie voor zijn rekening nemen.

Vanaf 18.00 uur zullen de Knollenplokkers de gasten ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het festival van start! De aanvang is dit jaar om 19.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur.

De feesttent De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo zal er een speciaal rolstoel-vak worden ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Trending
Per Strand Hagenes wint Albert Achterhes Profronde van Drenthe
Vrijwilligers Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vaste vrijwilligers. Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht! Volg het GigaGfestival ook op onze socials Facebook en Instagram.

Kaartverkoop De kaarten zijn vanaf nu online te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl.
Online kosten de kaarten € 12,50,- en aan de kassa € 15,-.

Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die een vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren.

De organisatie: Stichting Activiteiten voor Jongeren met en Beperking

Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website www.gigagfestival.nl.
Zijn er nog vragen stuur gerust een mailtje naar info@gigagfestival.nl.

Door Henk Boer