Datum/Tijd
Date(s) - 25/05/2022
19:30 - 22:30

CategorieënPESSE – In de feesttent in Pesse zal op 25 mei 2022 alweer het 13e GigaGFestival gaan plaatsvinden. René Karst, Lucas en Gea, OG3NE, Belinda Kinnaer, Henk Harders, De Dikdakker en Jannes treden deze avond op! Anton van De Dikdakkers zal deze avond de presentatie voor zijn rekening nemen.

Vanaf 18.15 uur zal de Altiband uit Meppel de gasten ontvangen met een vrolijke noot. Iedereen kan met deze band meezingen en dansend de tent betreden. Na de feestelijke opening kan het feest beginnen! Het feest start om 19.30 uur en duurt tot ca. 22.30 uur.

De feesttent De grote feesttent staat aan de Hendrik Reindersweg 5 in Pesse. Er is genoeg ruimte voor al onze bezoekers. Zo zal er een speciaal rolstoelen vak worden ingericht vooraan bij het podium. Ook speciale toiletvoorzieningen zijn aanwezig. Er zijn diverse voorzieningen getroffen om de tent voor iedereen toegankelijk te maken.

Vrijwilligers Door de jaren heen kunnen wij rekenen op een grote club enthousiaste vrijwilligers. Daar zijn wij als organisatie enorm blij mee! Dit fantastische team zorgt ervoor dat al onze bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Van hulp bij het parkeren tot een gratis gaderobe, aan alles is gedacht! Volg het GigaGfestival ook op Facebook en Instagram.

Kaartverkoop De kaarten zijn online te bestellen via de internetsite www.gigagfestival.nl. We hebben gezien dat er al heel wat kaarten verkocht zijn. Online zijn de kaarten € 10,- en aan de kassa € 12,-.

Ook wordt de organisatie gesteund door een groot aantal bedrijven en instellingen die een vele manieren een bijdrage leveren om het GigaGfestival mogelijk te maken. Zonder die steun zou het niet haalbaar zijn dit prachtige festival te organiseren. 

Door Henk Boer