????????????????????????????????????

Datum/Tijd
Date(s) - 08/07/2021
10:00 - 18:00

Categorieën


HOOGEVEEN – De jaarlijkse Pulledagen gaan in juli en augustus door.Dat heeft bedrijfsleider Toni Melenhorst van !pet boekverkopers donderdagavond op Twitter bekendgemaakt. ‘Terugkomen in normale cyclus’

De themamarkten vinden dit jaar plaats op de vijf donderdagen 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus. Die bieden achtereenvolgens een braderie, een vlooienmarkt, een kinderrommelmarkt, een hobbymarkt met biologische markt en een boekenmarkt, steeds van 10.00 tot 18.00 uur.

Volgens Melenhorst is ‘de kogel nu door de kerk’. ,,Prachtig dat we beetje bij beetje terugkomen in onze normale cyclus.”
Vorig jaar afgelast op het laatste moment. Vorig jaar zouden de Pulledagen eveneens in juli en augustus plaatsvinden, maar dat plan ging twee weken voor de eerste markt de prullenbak in, omdat de voorbereidingstijd te kort bleek. Standhouders moesten zich toen als gevolg van de coronamaatregelen houden aan anderhalve meter tussen iedere kraam, terwijl grote muziekgroepen of andere entertainment niet mocht optreden.

Tekst: NDC mediagroep